Meer veiligheid en betere zoekresultaten

 

SSL certificaten voor iedereen

Achter de schermen biedt HostYou al jaren zijn klanten SSL certificaten aan. Sinds onze partnership met Ascio hebben we onze prijzen drastisch omlaag kunnen drukken, waardoor het aanbod voor iedereen nog interessanter wordt.

Wat is een SSL certificaat

Een SSL-certificaat zorgt voor een beveiligde verbinding tussen een webserver en een browser. SSL werd vroeger vooral gebruikt voor het beveiligen van informatie zoals creditcard transacties of privacy gevoelige zaken, maar het is meer en meer een nieuwe norm om het vertrouwen naar de eindgebruiker en ook je Google ranking te verbeteren.

Voor de gebruiker is het meest opvallende aan een SSL certificaat de verandering van http:// naar https://, met daarbij het slotje dat aangeeft dat het om een versleutelde verbinding gaat.

Meer dan enkel beveiliging van het webverkeer, kan SSL ook zorgen voor encryptie van mailverkeer en andere communicatie.

Heb ik een SSL certificaat nodig?

Elke website gaat voordeel halen uit een SSL certificaat aangezien Google e.a. zoekmachines hier meer en meer rekening mee beginnen houden. Bezoekers van de website stellen ook hun veiligheid absoluut op prijs.

Voor webshops en websites met private onderdelen of andere gevoelige informatie is een SSL certificaat een absolute must. Bij dergelijke websites is het belangrijk om de gevoelige informatie te beveiligen en om vertrouwen naar de bezoeker uit te stralen, wat u met een SSL certificaat doet.

Welke SSL certificaten biedt HostYou aan?

Met de keuze van 2 sterke partners kunnen we een breed gamma van SSL certificaten aanbieden, vanaf € 35 per jaar.

 

  • Tweede grootste aanbieder met een marktaandeel van 32% dat nog steeds groeit.

  • Eerder gefocused op betaalbare prijzen dan op premium opties

  • Kocht in 2010 het SSL deel van Verisign om zo de grootste aanbieder te worden met een marktaandaal van 35%.

  • Ze zijn ook eigenaar van GeoTrust, Thawte en RapidSSL.

  • De meest premium certificaten in de industrie omwille van de hoogst beschikbare garanties, alsook extra features zoals dagelijkse malware scanning

 

HostYou BVBA
Schoebroekstraat 48
3583 Paal-Beringen
Tel: 011/140140
Fax: 011/966678
E-mail: helpdesk@HostYou.be

Unizo E-commerce LabelFeweb - Federatie van Webontwikkelaars
bitcoinPayPaliDEALBancontact Mister CashING Home'Pay
VisaMasterCardMaestroAmerican ExpressKBC